divendres, 25 abril de 2014 | 11:04h

Esfera
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocsEtiquetes

36 blocs / 2110 entrades

Sentmenat Esfera preten ser un recull de tots els blocs fets per sentmenatencs que hi ha a la xarxa. Un lloc on poder trobar fàcilment tota la opinió que es genera al nostre poble a internet.

Visualitza
Dóna d'alta el teu bloc24.4.2014. 21:36h El món del Cesk

Les Aventures de l'Aida. 11è capítol

La Neus es va presentar davant de l'Aida i la Carla. La Carla va quedar sorpresa, quina casualitat que es trobessin en aquell lloc:- Sí, sóc la Neus. Com estàs?- Ara mateix molt sorpresa, no esperava trobar-te aquí. - va dir la Carla.- T'he d'explicar moltes coses. Podríem quedar aquesta tarda per fer un cafè?- va preguntar la Neus.- Si, ja sé que m'has d'explicar moltes coses, i si podem quedar.
Llegir més
23.4.2014. 12:00h Antavival

¿En que país vivimos?, ¿con justicia o con injusticia?…

Si cuando uno va viendo diariamente el lamentable panorama político de nuestro país, encima le suma los titulares en referencia a algunos de nuestros jueces, está claro que algo no funciona. Aquí unos ejemplos: Destituyen a juez español Baltasar Garzón por escuchas irregulares en caso de corrupción. El juez español más conocido internacionalmente fue condenado […]
Llegir més
30.3.2014. 20:15h El món del Cesk

Les Aventures de l'Aida. 10è Capítol. Últim capítol de la 1ª Temporada

                                                                                                  Sant Jaume d'EnvejaFinalment els llavis d'ambdues es van tocar. L'Aida va mirar a la Carla i se li va tornar a escapar el riure, això va fer que ella també acabes rient. Després d'aquelles rialles, van tornar a ajuntar els seus llavis, aquest cop amb més passió.
Llegir més
23.3.2014. 20:13h El món del Cesk

Les Aventures de l'Aida. 9è Capítol

                                           Pont penjant d'Amposta ( Terres de l'Ebre)L'Aida i la Carla, van agafar el tren cap a terres tarragonines. Pensaven en què els hi esperava allà, en quines aventures es podrien trobar. L'Aida havia de continuar estudiant i treballant, però la Carla ho havia de trobar tot, tot i aixi era forta i segur que s'en sortiria. La Carla tenia un tema pendent, en algun moment sabria que es trobaria amb la Neus.
Llegir més
16.3.2014. 17:24h El món del Cesk

Les Aventures de l'Aida. 8è Capítol

Castell de Sentmenat ( Vallès Occidental)Aquella abraçada, va ser l'inici d'una gran amistat entre l'Aida i la Carla. Semblava que es coneguessin de tota la vida, i només feia dos dies que s'havien trobat. Totes les peces encaixaven a la perfecció. Havien estat abandonades per la parella, per les persones que s'estimaven, i ara els hi tocava viure a elles grans aventures.Es van aixecar del llit.
Llegir més
4.3.2014. 17:02h El món del Cesk

Les Aventures de l'Aida. 7è Capítol

                                                         Vista general del municipi de SentmenatVan baixar de l'avió. Es van dirigir amb taxi a l'hotel que la Carla havia reservat. Van preguntar si podien tenir una habitació per a dues persones. No hi va haver cap problema. Van pujar a l'habitació, van deixar les maletes i van decidir visitar la ciutat.Van sortir del hotel.
Llegir més
23.2.2014. 17:43h El món del Cesk

Les Aventures de l'Aida. 6è Capítol

L'Aida va tornar enrere. Va decidir parlar amb el Francesc i la Laura. Ells estaven al carrer. S'hi va acostar. Li van explicar tot. Li van dir que la Laura, s'havia separat del Xavier, hi havia anat a Alemanya a buscar feina. El Francesc li va dir, que la Laura li havia enviat informació sobre el país i per feina aquí i gràcies a ella va trobar l'empresa de jardineria.L'Aida se sentia desorientada, ella només volia saber per què la seva parella, ara estava vivint amb la seva millor amiga.
Llegir més
17.2.2014. 22:21h El món del Cesk

Les Aventures de l' Aida. 5ª Part

Suïcidi? No! L'Aida no s'ho mereixia. Ella s'estimava la vida, la pluja i el Francesc, i havia de lluitar per tot això. Res es podia posar al davant de la força que tenia l'Aida. Va decidir emprendre un viatge cap a Alemanya, per trobar al Francesc i parlar amb ell de tot el que havia passat. I així va ser , la noia es va informar d'on podia ser el Francesc, va comprar el bitllet, va buscar habitació en un hotel.
Llegir més
13.2.2014. 01:14h Bloc de Laure Gutiérrez

Recull Premsa: Febrer

Isabel López assegura a Sentmenat que el PP vol instaurar un sistema de pensions privat amb la nova reforma.La diputada, Isabel López, va assegurar a Sentmenat que la nova reforma de les pensions acabarà restant poder adquisitiu a bona part dels pensionistes com a conseqüència de l'eliminació del factor de revalorització en base a l'IPC.La diputada, Isabel López, va assegurar a Sentmenat que la nova reforma de les pensions acabarà restant poder adquisitiu a bona part dels pensionistes com a conseqüència de l'eliminació del factor de revalorització en base a l'IPC, vigent fins al moment, i la seva corresponent substitució per un nou factor de sostenibilitat que preveu un límit d'increment màxim del 0,25%.
Llegir més
12.2.2014. 21:02h El món del Cesk

Les Aventures de l'Aida. 4ª Part

L'Aida, encara estava amb la boca oberta. Va tornar a llegir, aquella paraula: Alemanya!? Estava sorpresa. Va deixar la carta, tal i com l'havia trobat, decidida a esperar el Francesc que tornes a casa.Al cap d'una mitja hora, el Francesc, ja tornava a ser a casa:- Hola! ja estic aquí! Has mirat el correu?- va dir el Francesc, tot accelerat.- Si, si. He vist que has rebut una carta d'Alemanya. Què vol dir això?- va preguntar l'Aida.
Llegir més

Insereix el teu bloc
peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons