diumenge, 20 abril de 2014 | 22:55h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

Per la difusió de l’etiqueta ecològica comunitària

Proeco Químicas guardonada amb el premi Ecolabel 2011


Societat dijous, 09.febrer.2012. 12.08 h


L’empresa sentmenatenca Proeco Químicas va rebre ahir, de mans del secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, el premi Ecolabel 2011 per la seva contribució a donar a conèixer públicament l’ecoetiqueta europea. Aquests premis, atorgats per la Comissió Europea, tenen com a objectiu donar un reconeixement a les empreses amb productes i serveis amb Etiqueta ecològica de la Unió Europea.

Proeco Químicas va recollir ahir el premi Ecolabel 2011 en la categoria de Productes; un guardó atorgat per la Comissió Europea, que reconeix les empreses que han dut a terme actuacions de promoció excepcionals que han contribuït a donar a conèixer públicament l’ecoetiqueta europea.
 
L’empresa Proeco Químicas de Sentmenat elabora, des del 1993, productes de neteja d’alta qualitat per al sector professional. Al 2007, el departament d’R+D va crear la gamma Green, formada per tots els productes necessaris per la neteja integral d’establiments públics i privats, i que exporta actualment a diferents països  d’Europa com ara Portugal, Eslovènia, Polònia, Lituània, Romania, Noruega, França i Bèlgica.
 
Creada l’any 1992, l’ecoetiqueta europea avalua els efectes mediambientals d’un producte al llarg del seu cicle de vida. Els criteris són unificats i vàlids per a tots els estats membres. La seva gestió és competència del Comitè d’etiqueta ecològica de la Unió Europea (CCEUE), amb el suport de la Comissió Europea.

Lliurament del premi Ecolabel 2011 a Proeco Químicas Lliurament del premi Ecolabel 2011 a Proeco Químicas
© Generalitat de Catalunya

La gama Green de Proeco Químicas La gama Green de Proeco Químicas
© BTV

Etiquetes
empresa, indústria, premi, ecolabel, medi ambient, ecologia, proeco químicas
Comparteix
Lectures 1349 lectures   comentari Cap comentari

publicitat

Comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons