divendres, 18 abril de 2014 | 18:01h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

Avui, de 10 a 12 a la sala ECUS.

Avui anem d'exposició: ExpressArt, museu portàtil


Cultura dissabte, 15.març.2008. 11.00 h


Avui, durant tot el dia, tindrà lloc l'exposició ExpressArt, una proposta didàctica del Museu d’Art Contemporani de Barcelona per estimular el respecte i l’interès per l’art com a mitjà d’expressió, joc, representació i experimentació. Aquesta proposta, que requereix la participació del públic, tindrà lloc avui, de 10 del matí a 12 del migdia a la sala ECUS. ExpressArt s'inscriu en el cicle Sentmenat Cultura i està adreçada a nens d’infantil i primària.

El projecte ExpressArt

El projecte ExpressArt té per objectiu proporcionar recursos per treballar a fora del Museu determinats aspectes clau de l’art contemporani que és impossible abordar en profunditat en el transcurs d’una visita al MACBA. El projecte està concebut com un conjunt de propostes didàctiques per realitzar a amb l’ajuda d’una colla de materials (objectes tridimensionals, imatges i textos) que es lliuren al responsables de la proposta didàctica dins d’una caixa de fusta.

ExpressArt ExpressArt
© MACBA

Comparteix
Lectures 2668 lectures   comentari Cap comentari

publicitat

Comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons