dijous, 24 abril de 2014 | 16:38h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

Desembre tanca amb 602 persones en atur

L'atur baixa per tercer mes consecutiu


Societat diumenge, 10.gener.2010. 00.10 h


Tot i que encara és prematur parlar de tendències, les dades de l’atur a Sentmenat tornen a donar dades positives per tercer mes consecutiu, tancant el mes de desembre amb un total de 602 persones inscrites al Servei Català d’Ocupació, una menys que al mes de novembre, donant continuïtat a un descens de l'atur que va començar el passat mes d'octubre.

Les dades de l’atur tornen a repetir gairebé les mateixes xifres que al mes de novembre, tot i que el balanç positiu d'una persona entre incorporacions a l'atur i al mercat laboral permet que el desembre puguem tornar a parlar de descens de les xifres de l’atur per tercer mes consecutiu. Un descens quasi anecdòtic però de certa importància si el situem en l’escenari nacional en què l’atur encara ha donat dades negatives aquest desembre.

D’aquesta manera, l’atur experimenta un descens del 0,17% respecte el mes anterior i, tot i que molt lleugerament, contribueix a allunyar-nos de la xifra récord de 624 aturats assolida al mes de setembre.

Quant a l’increment interanual, el que va de desembre de 2008 al desembre de 2009, ha estat del 18,04%.

El creixement de l’atur enguany, des del mes de gener fins al mes de desembre, ha estat del 12,31%, un percentatge força similar al del mes de novembre (12,5%), però allunyant-se del 14,55% del mes d’octubre i del 16,42% del mes de setembre.

Evolució de l'atur del gener al desembre de 2009 Evolució de l'atur del gener al desembre de 2009
© sentmenat.com

Etiquetes
atur, desembre, 2009, crisi
Comparteix
Lectures 1584 lectures   comentari Cap comentari

publicitat

Comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons