dilluns, 21 abril de 2014 | 04:03h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

L'octubre tanca amb 614 persones en situació d'atur

Lleuger descens de l'atur el mes d'octubre


Societat dijous, 05.novembre.2009. 00.10 h


Dins del dramatisme de les dades de l’atur, que encara es manté amb unes de les xifres més altes dels darrers dos anys, el mes d’octubre ha registrat un lleuger descens del nombre de persones aturades a Sentmenat, en què 10 sentmenatencs van aconseguir trobar feina. En total, el mes d’octubre s’ha clos amb 614 persones inscrites al Servei Català d’Ocupació.

El mes d’octubre ha donat un respir a la línia ascendent de l’atur que des de fa mesos es mostrava imparable i ha tancat amb dades positives: el nombre de persones inscrites al Servei Català d’Ocupació al nostre poble s’ha rebaixat en 10, situant el nombre d’aturats a Sentmenat en 614, les mateixes que el passat mes d’agost.

Aquesta dada suposa un descens de l’1,6% respecte el mes de setembre.

Quant a l’increment interanual, el que va d’octubre del 2008 a octubre del 2009, ha estat del 36,14%, molt inferior al del mes de setembre que fou del  50,36%.

El creixement de l’atur enguany, des del mes de gener fins al mes d’octubre, ha estat del 14,55%, dos punts menys que el mes de setembre (16,42%).


Dades estadístiques

De les 614 persones que en aquests moments es troben en situació d'atur al nostre municipi, el 45,6% (280) són homes i el 54,4% (334) són dones, essent la franja d'edat d'entre els 25 i els 44 anys la més afectada, amb 149 homes i 165 dones en atur.

Per sectors, el més afectat és el de serveis, que registra 297 persones aturades, seguit de la indústria, amb 194, la construcció amb 95 i l'agricultura amb 3. 25 persones no tenien feina anteriorment.

Evolució del nombre de persones aturades a Sentmenat de gener a octubre del 2009 Evolució del nombre de persones aturades a Sentmenat de gener a octubre del 2009
© Elaboració pròpia a partir de les dades del Departament de Treball. Generalitat de Catalunya. Febrer–Octubre 2009

Etiquetes
atur, octubre
Comparteix
Lectures 1510 lectures   comentari 4 comentaris

publicitat

Comentaris
4
Més informació
13.11.2009. 13.58 h
Sentmenat

Benvolgut Ricard, entenc les teves lamentacions sobre l’activitat política (la veritat és que alguns es tenen ben merescudes les critiques que reben), ara dir que tots som iguals (en sembla que et refereixes als dos partits més importants de Sentmenat).
Al meu modest entendre, argumentar i donar més informacions enriqueix el debat, malgrat alguns conservem l’anonimat, com és el meu cas.
Vull acabar donant les gràcies a sentmenat.com, la seva bona feina d’informació i moderació, ja... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Comentari inadequat   abus

3
Ricard
12.11.2009. 21.40 h
Sentmenat

Aixo aixo, emmerdeu i empastifeu mes la política, que al pas que aneu no aniran ni els candidats a votar.

Potser us penseu que amb aquests comentaris desgastareu el contrincant, pero el que feu es treure'ns les ganes d'anar a votar a cap partit i fer veritat allo que diuen que "tots son iguals".


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 24
Comentari inadequat   abus

2
Més informació
12.11.2009. 14.40 h
Sentmenat

Posats a empastifar i a desacreditar la classe política, que és gratis, fem-ho tots no? El Sr. Felip Puig, secretari general adjunt de CiU, ha facturat casí 100.000 euros el 2008, fent dues feines (diputat i assessor tècnic). Criticat pel propi Duran i Lleida, president d’Unió Democràtica (soci de CiU)
A més a més, quan va ser Conseller de la Generalitat va acumular fins a 41 càrrecs.
Si us plau, això no vol ser un replica, però quan l’expliquem cosses, sempre hi pot haver algú ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 26   votar negatiu 3
Comentari inadequat   abus

1
CONGRUENCIA
10.11.2009. 17.58 h
Sentmenat

Ara que a baixat l´atur a Sentmenat, caldra felicitar al govern de CIU, ja que si el mes passat que va pujar era culpa d´ells, dons ara que va millor dons sera tambe gracies a ells, o no ?

Ho dic per ser una mica coherens ( si es que podeu esclar ).

Ara sols falta que la senyora Anna Hernandez, ( dona del Senyor Montilla ) deixi alguns dels 15 carrecs retribuits que te, i aixis potser, podriem tenir algun aturat menys.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 35
Comentari inadequat   abus


1

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons