dissabte, 19 abril de 2014 | 09:02h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

21 persones troben feina al juny

L'atur baixa per primer cop en vint-i-dos mesos


Societat dimarts, 07.juliol.2009. 14.00 h


Les dades de l'atur a Sentmenat han registrat un decens en el nombre de persones inscrites al Servei Català d'Ocupació per primera vegada en els darrers vint-i-dos mesos, amb un total de 571 persones aturades, enfront les 592 registrades el passat mes de maig.

El mes de juny s'ha tancat amb una dada positiva quant a l'atur, després de 22 mesos d'ascens consecutiu, amb un descens respecte al mes de maig del 3,68%, un percentatge superior al registrat a tot el Principat, 3,3%, i per sobre de la mitjana del Vallès Occidental, 3,5%.

Així, aquest mes de juny, el nombre total de persones inscrites al Servei Català d'Ocupació que han trobat feina ha estat de 21.

L'index de creixement de l'atur interanual se situa en el 51,5%.


Les xifres de l'atur a Sentmenat des del gener d'enguany

Gener
536
Febrer 576
Març 582
Abril 584
Maig 592
Juny 571

Oficina de Treball de la Generalitat Oficina de Treball de la Generalitat
© Arxiu

Etiquetes
crisi, atur, positiu
Comparteix
Lectures 1490 lectures   comentari Cap comentari

publicitat

Comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons