dijous, 17 abril de 2014 | 17:26h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocsAvui farà un any sentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

L'atur creix per divuitè mes consecutiu

A Sentmenat hi ha 576 persones a l'atur


Societat dilluns, 09.març.2009. 00.10 h


Durant el mes de febrer, 40 sentmenatencs s'han afegit a la llista d'aturats, fent que l'atur a Sentmenat assoleixi la xifra més alta del darrer any i mig. Segons les dades facilitades pel Departament de Treball, el passat mes febrer 576 sentmenatencs estaven inscrits al Servei Català d'Ocupació, 235 persones més que el febrer de l'any passat.

Per divuitè mes consecutiu l'atur registrat continua pujant al nostre municipi, arribant aquest mes de febrer a la xifra de 576 persones, 40 més que al mes de gener.

Des del mes de novembre —darreres dades publicades per sentmenat.com—, l'atur s'ha incrementat un 25%. Mentres que al mes de novembre hi havia 459 sentmenatencs inscrits a l'atur, al desembre es va superar la barrera dels cinc-cents amb 510 aturats, i al gener aquesta xifra va arribar a 536.


La majoria d'aturats, dones entre 25 i 44 anys

Dels 576 aturats registrats a Sentmenat, 259 són homes i 317 són dones.

Per edats, l'atur es concentra especialment a la franja compresa entre els 25 i els 44 anys, amb un total de 307 persones inscrites al Servei Català d'Ocupació, de les quals 142 són homes i 165 són dones.

Per sectors, el més afectat per l'increment de l'atur és el de la construcció, que registra un total de 272 aturats, seguit de la indústria, amb 221.


L'atur interanual pateix un increment del 68,91%

En relació a l'atur interanual, el que va de febrer de 2008 a febrer de 2009, l'atur s'ha incrementat en 235 persones, un augment del 68,91 %. Mentre que el mes de febrer del 2008 l'atur afectava a 341 persones, el mes de febrer d'enguany el nombre d'aturats ha arribat als 576.

Oficina de Treball de la Generalitat Oficina de Treball de la Generalitat
© Generalitat de Catalunya


Etiquetes
atur, feina, ocupació, crisi
Comparteix
Lectures 1519 lectures   comentari Cap comentari

publicitat

Comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons