divendres, 18 abril de 2014 | 18:01h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

144 més que fa un any

El mes de novembre es tanca amb 459 aturats a Sentmenat


Societat dijous, 11.desembre.2008. 01.00 h


El mes de novembre s'ha clos amb la confirmació de la tendència ascendent de la taxa d'atur a Sentmenat, que creix per quinzè mes consecutiu. Segons les dades facilitades pel Departament de Treball, 459 sentmenatencs estaven inscrits al Servei Català d'Ocupació el passat mes de novembre, 144 persones més que fa un any.

Per quinzè mes consecutiu l'atur continua la seva línia ascendent al nostre municipi, confirmant la tendència a l'alça que es dóna arreu del nostre país. Així, aquest passat mes de novembre, el nombre d'aturats registrats a les oficines del servei d'ocupació va ser de 459, 8 mes que al mes d'octubre (+1,02%).

Des del mes de juliol —últimes dades publicades per sentmenat.com—, l'atur s'ha incrementat un 17,7%. Així, si al mes de juliol hi havia 390 sentmenatencs inscrits a l'atur, a l'agost van ser-ne 419 i a l'octubre, 451. Només al setembre hi va haver una petita recuperació amb 415 aturats, 4 menys que a l'agost.

En relació a l'atur interanual, el que va de novembre de 2007 a novembre de 2008, l'atur s'ha incrementat en 144 persones, un augment del 45,71 %. Així, mentre que el mes de novembre de l'any 2007 Sentmenat registrava un nombre total de 315 aturats, dotze mesos més tard la xifra s'eleva als 459, lluny dels 277 aturats registrats l'abril del 2007, la xifra més baixa dels darrers dos anys.

Oficina de Treball de la Generalitat Oficina de Treball de la Generalitat
© Generalitat de Catalunya

Etiquetes
atur, feina, ocupació, crisi
Comparteix
Lectures 3152 lectures   comentari Cap comentari

publicitat

Comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons