dissabte, 19 abril de 2014 | 19:12h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

Sentmenat registra 390 persones aturades al juliol

L'atur creix a Sentmenat per onzè mes consecutiu


Societat dijous, 28.agost.2008. 01.00 h


La crisi econòmica que estem vivint té els seus efectes evidents en l'ocupació laboral al nostre municipi. Segons les dades publicades aquest mes pel Departament de Treball, el nombre de persones inscrites el passat mes de juliol a les oficines del servei d'ocupació va ser de 390, 13 mes que al mes de juny (+3,45%), i confirma una tendència ascendent que es va iniciar el mes de maig de l'any passat.

En relació a l’atur interanual, el que va de juliol de 2008 fins juliol de 2008, l'atur s'ha incrementat amb 106 persones, un augment del 31,76%. Així, mentre que el mes de juliol de l'any 2007 Sentmenat registrava un nombre total de 296 aturats, dotze mesos més tard la xifra s'eleva als 390, lluny dels 277 aturats registrats l'abril del 2007, la xifra més baixa de l'últim any i mig.


Una tendència similar a la resta del país

Les dades de l'atur a Sentmenat segueixen la tendència que es donen arreu del país. El nombre d'aturats al Principat de Catalunya augmenta per novè mes consecutiu amb un increment de 10.542 persones aturades el mes de juliol (+3,39 %) fins arribar a 321.964 aturats, una xifra que no es registrava des del maig del 1997.

Amb xifres interanuals, el creixement de l'atur a Catalunya ha estat del 25,98%, una percentatge lleugerament inferior al registrat a Sentmenat (31,76%).

Ofertes de treball a Sentmenat Ofertes de treball a Sentmenat
© Arxiu

Etiquetes
atur, feina, ocupació, crisi
Comparteix
Lectures 3196 lectures   comentari Cap comentari

publicitat

Comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons