dijous, 24 abril de 2014 | 12:58h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

Falten alumnes per als cursos més avançats

25 persones s'apunten als cursos de català elemental


Cultura dijous, 20.març.2008. 02.00 h


La setmana passada van començar els cursos de català per a adults a Sentmenat. Després de les proves de nivell realitzades el passat dia 7 de febrer, el Consorci de Normalització Lingüística de Catalunya ha organitzat un primer grup de català elemental, que aplegarà un total de 25 alumnes. Les classes seran impartides a l’aula de formació del Centre d’Entitats de Sentmenat durant tres hores a la setmana.

20 persones sense curs

Malauradament, més de 20 persones que també van fer la prova no han pogut iniciar el seu aprenentatge degut a la manca d’alumnes per als nivells més elevats. Si no hi ha noves inscripcions, aquestes persones hauran d’esperar fins que els alumnes que acaben de començar el nivell elemental finalitzin el primer curs per incorporar-se a aquest grup.


Comparteix
Lectures 2184 lectures   comentari Cap comentari

publicitat

Comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons