divendres, 18 abril de 2014 | 15:06h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

Amb un 10% en la taxa d’escombreries

L’Ajuntament bonifica el reciclatge


Societat divendres, 27.gener.2012. 13.55 h


Utilitzar la deixalleria podrà suposar un 10% de bonificació en el pagament de la taxa per la recollida d’escombreries. Per a gaudir d’aquesta bonificació caldrà utilitzar aquest servei més de deu vegades durant tot l'any. Amb aquesta mesura l’Ajuntament de Sentmenat pretén promoure l’ús de la deixalleria entre la ciutadania i promoure la preservació del medi ambient.

Tots aquells ciutadans que utilitzin el servei de la deixalleria municipal en 10 o més ocasions podran gaudir d’una bonificació del 10% a la taxa de recollia d’escombreries.

Els lliuraments a la deixalleria no podran ser del mateix dia, ni tampoc no podran ser materials dels quals hi hagi servei de recollida al carrer, tret dels voluminosos, sinó que hauran de consistir exclusivament, en l’aportació d'oli de cuina i de cotxe, voluminosos, bateries de cotxe, residus elèctrics i electrònics, dissolvents, pintures o vernissos, ferralla de particulars, fluorescents, pneumàtics, runes i restes de poda, i en unes determinades quantitats fixades per l'Ajuntament.

Per a poder obtenir la bonificació, caldrà demanar el comprovant d’entrada al personal de la deixalleria i caldrà presentar una sol·licitud a l’Ajuntament abans del dia 5 de desembre de l’any en curs, juntament amb tots els comprovants rebuts.

També podran optar a aquesta bonificació tothom qui faci autocompostatge a través de l’Ajuntament.

Deixalleria Municipal Deixalleria Municipal
© Ajuntament de Sentmenat

Etiquetes
recilatge, medi ambient, ajuntament, deixalleria, bonificació, taxa
Comparteix
Lectures 1370 lectures   comentari Cap comentari

publicitat

Comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons