dissabte, 19 abril de 2014 | 09:02h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

707 persones en atur

El setembre tanca amb la segona pitjor dada d'atur de l'any


Societat dilluns, 10.octubre.2011. 11.45 h


Males notícies de nou per al mercat laboral sentmenatenc que ha vist com el mes de setembre tancava amb la segona pitjor xifra d'atur de l'any. En total, el mes passat 707 persones constaven inscrites al Servei Català d'Ocupació, cinc més que a l'octubre, registrant així la tercera pujada consecutiva des del mes de juny i una taxa d'atur del 15,7%.

L'atur ha tornat a incrementar-se per tercer mes consecutiu després que el setembre experimentés una nova pujada amb un total de 707 persones inscrites al Servei Català d'Ocupació, cinc més que al setembre. D'aquesta manera, el setembre tanca amb la segona pitjor xifra de l'any amb una taxa d'atur del 15,7%.
 
Així, durant el mes de setembre cinc persones més s'han inscrit al Servei Català d'Ocupació, el què ha suposat un increment del 0,7% respecte el mes anterior.
 
Quant a la variació interanual, la que va de setembre del 2010 a setembre del 2011, el balanç continua sent negatiu per al mercat laboral sentmenatenc, registrant aquest setembre 38 persones (5,7%) aturades més que ara fa un any.

Evolució de l'atur a Sentmenat, 2009-2011 Evolució de l'atur a Sentmenat, 2009-2011
© sentmenat.com

Etiquetes
atur, crisi, increment
Comparteix
Lectures 1355 lectures   comentari 7 comentaris

publicitat

Comentaris
7
Miquel
21.10.2011. 17.00 h
Sentmenat

Ah, per un Sentmenat millor,i m'he deixat de dir-te que això dels acomiadaments, del meu comentari del 20/10, anava pels "enxufats" de la diputació i no pels treballadors en general.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 8
Comentari inadequat   abus

6
Miquel
21.10.2011. 15.38 h
Sentmenat

Per Sentmenat millor. Dius: Aquí ja fa temps que hem après que aquesta no és la fórmula. Home, el que està clar és que amb la formula actual tenim 5 milions d'aturats. I de moment no es veu en l'horitzó cap solució a una llosa tan gran. I quan dic llosa no em refereixo a que els treballadors ho siguin, sinó al que això significa per un estat. Mira, jo en un moment d'emergència com el que estem no reduiria de 20 a 12, no, sinó que faria que per tots els nous contractes que es signessi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 11
Comentari inadequat   abus

5
Per Sentmenat millor
21.10.2011. 14.13 h
Sentmenat

Noi, tu deus ser com la CEOE (i que defenses el programa ocult del PP) que proposa que la indemnització per acomiadament objectiu en els contractes indefinits es redueixi dels 20 als 12 i que en el cas d'acomiadaments improcedents passin de 45 a 20 dies, vuit dels quals anirien a càrrec del Fons de Garantia salarial.

Així ho va explicar el president de la CEOE, al presentar les propostes de la patronal de cara al 20-N, en què es planteja la necessitat de reduir el cost de l'acomiadament pe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 4
Comentari inadequat   abus

4
Miquel
20.10.2011. 08.18 h
Sentmenat

Per un Sentmenat millor. Vinga no senyalis la palla al ull de l'altre quan els socialistes en la feina d'endollar sempre heu estat uns mestres. Si hi ha militants del PSC que no han treballat (es una manera de dir) mai, en res que no sigui cobrar de l'erari públic.
I sobre els acomiadaments, suposo que ja ho devieu deixar força ben lligat, per tal de que no fossin possibles si no és a canvi d'alguna petita fortuna.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 12
Comentari inadequat   abus

3
Per un Sentmenat millor
17.10.2011. 19.32 h
Sentmenat

Pel que fa als endollats a l’ajuntament CiU ens pot donar algun exemple:

"Referent als 7 càrrecs de confiança camuflats dins la plantilla municipal, on diem també que la seva contractació no ajusta a Llei, que són: El Cap de l’Àrea de Territori, el Tècnic d’Esports, la Tècnica de RRHH i Serveis municipals, el Coordinador de Medi ambient, la Coordinadora de Cultura, la Coordinadora de Participació i Festes i l’Administrativa Tècnica d’Empreses, haurien d’estar en l’aparta... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 5
Comentari inadequat   abusloading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons