dilluns, 21 abril de 2014 | 16:58h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

28 persones s'incorporen al mercat laboral

L'atur baixa sis dècimes al mes d'abril


Societat dimecres, 11.maig.2011. 11.10 h


El mes d’abril ha aconseguit trencar la tendència a l’alça de l’atur a Sentmenat del primer trimestre de l’any, que amb la incorporació de 28 persones al mercat laboral ha aconseguit tancar el mes amb un total de 686 persones inscrites al Servei Català d’Ocupació, el què representa una taxa d’atur del 15,3%, sis dècimes menys que al mes de març. D’aquesta manera, la xifra de persones en atur a Sentmenat torna a posar-se per sota de l'històric sostre dels set-cents aturats que s’havia trencat el mes anterior.


Relatives bones notícies per al mercat laboral sentmenatenc, que malgrat estar encara en màximes històriques, ha vist com aconseguia situar-se de nou sota el sostre dels set-cents aturats assolits el mes passat. Exactament, el mes d’abril es tancava amb 686 sentmenatencs en situació d’atur, 28 menys que al març, el què suposa una taxa d’atur del 15,3%.
 
Així, el mes d’abril l’atur va registrar un descens del 3,9% respecte al mes anterior.
 
Quant a la variació interanual, la que va de l’abril de 2010 a abril del 2011, el balanç continua sent negatiu per al mercat laboral sentmenatenc, registrant aquest mes 25 persones més (3,8%) en situació d’atur que l’abril de l’any passat.


Un descens superior al de la comarca i del Principat
 
Amb les darreres xifres d’atur del mes d’abril, la taxa d’atur sentmenatenc ha seguit i superat la tendència a la baixa registrada al Principat de Catalunya, que va ser del 1,6%, i del Vallès Occidental, que fou del 0,4%.

Evolució de l'atur a Sentmenat. 2009-2011 Evolució de l'atur a Sentmenat. 2009-2011
© sentmenat.com

Etiquetes
atur, descens, abril 2011
Comparteix
Lectures 3487 lectures   comentari Un comentari

publicitat

Comentaris
1
Ernest
11.5.2011. 13.28 h
Sentmenat

Bona notícia, malgrat el govern municipal de CiU no en sigui responsable d’aquesta. A Sentmenat estem en mans exclusives de la contractació de les empreses (sort en tenim d’aquestes), i dels ajuts que arriben d’altres administracions i canalitza l’ajuntament.

Lamentablement la ruïna econòmica del municipi, provocada exclusivament pel govern de la senyora Colomé, fa possible que no hi hagi ni un euro per a plans d’ocupació locals de caràcter temporal; ni per tenir els polígons ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Comentari inadequat   abus


1

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons