dijous, 24 abril de 2014 | 12:58h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

El nombre de persones aturades és de 623

Nou descens de l’atur al mes de novembre


Societat dijous, 09.desembre.2010. 12.30 h


El mes de novembre ha tancat amb dades positives quant a les xifres de l’atur a Sentmenat, amb la incorporació de vint-i-dues persones al mercat laboral. D’aquesta manera, el desembre comença amb la segona xifra més baixa de l’any quant a nombre d’aturats al municipi, 623, registrant un descens del 3,41% i encadenant dos mesos consecutius de davallada de l’atur.

Tal com ja va passar el mes passat, el novembre ens torna a deixar amb dades positives quan al món laboral, registrant un descens del 3,41% respecte al mes anterior, 3,01 punts més que el total registrat al Principat, que aquest mes ha estat del 0,3%.
 
Així, aquest novembre el Servei Català de Col·locació ha registrat 623 persones en situació d’atur a Sentmenat, 22 menys que a l’octubre. La segona xifra més baixa de l’any, després del gener, que registrà 610 persones en situació d’atur.
 
D’aquesta manera, des de l’1 de gener d’enguany fins ara, l’increment de l’atur ha estat del 2,09%, passant de les 610 persones en situació d’atur registrades al mes de gener a les 623 d’aquest mes de novembre.
 
Quant a l’increment interanual, el que va de novembre del 2009 a novembre del 2010, ha estat del 3,32%, registrant aquest enguany 20 persones més en situació d’atur que el novembre de l’any passat.

Comparativa de l'evolució de l'atur 2009-2010 Comparativa de l'evolució de l'atur 2009-2010
© sentmenat.com

Etiquetes
atur, crisi, descens, treball
Comparteix
Lectures 1608 lectures   comentari Cap comentari

publicitat

Comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons