dimecres, 23 abril de 2014 | 17:17h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

Seran contractades durant sis mesos

Nou persones es beneficiaran del nou pla d'ocupació local


Societat dilluns, 22.novembre.2010. 22.30 h


Les mesures per intentar pal·liar l’ascens de l’atur i trobar ocupació als sentmenatencs que no tenen treball no s’aturen. Avui ha començat el nou Pla d’Ocupació Local que suposa la creació de nou llocs de treball en diferents àmbits municipals durant sis mesos.

Quatre persones a la brigada forestal, quatre a la via pública i una persona a serveis socials seran contractats per l’Ajuntament de Sentmenat durant sis mesos en el marc del nou Pla d’Ocupació Local que avui comença.
 
Els participants en aquest pla, que consta d’una jornada laboral del 70% durant sis mesos i trenta hores de formació, han estat escollits esprés d’un procés de selecció validat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. No debades, el nou Pla d’Ocupació Local compta amb el suport del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.
 
Per a poder accedir a aquest pla, calia complir diversos requisits, com estar en atur, estar inscrits al SOC i no haver fet cap altre pla d’ocupació de més de sis mesos en els darrers divuit mesos. A més, el procés de selecció ha seguit altres criteris per tal de garantir una certa paritat per tal que en el grup de participants hi hagi persones en diferents condicions i situacions.

Comença un nou pla d'ocupació Comença un nou pla d'ocupació
Etiquetes
atur, ocupació, crisi, ajuntament
Comparteix
Lectures 1397 lectures   comentari Cap comentari

publicitat

Comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons