dissabte, 19 abril de 2014 | 11:25h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

24 persones s'incorporen al mercat laboral

Octubre tanca amb un lleuger descens de l’atur


Societat dimecres, 10.novembre.2010. 19.10 h


El mes d’octubre ha aconseguit alleugerir una mica les dades de l’atur amb la incorporació de vint-i-quatre persones al mercat laboral i rebaixant la xifra de persones registrades al Servei Català de Col·locació fins a les 645. Repetint el mateix esquema de l’any passat, el mes d’octubre ha aconseguit invertir les xifres d’atur amb un descens del 3,59%.

L’evolució de l’atur d’un any per l’altre sembla calcada i l’octubre, a l’igual que l’any 2009, ens deixa amb un nou descens de l’atur invertint la tendència a l’ascens iniciada el passat mes de juny, que va culminar al setembre d'enguanyamb el major nombre d’aturats registrats des de l’inici de la crisi econòmica.

 
Així, aquest octubre el Servei Català de Col·locació ha registrat 645 persones en situació d’atur, 24 menys que al setembre. Una xifra que significa un descens del 3,59%.
 
Des de l’1 de gener d’enguany fins ara, l’increment de l’atur ha estat del 5,74%, passant de les 610 persones en situació d’atur registrades al mes de gener a les 645 d'octubre.
 
Quant a l’increment interanual, el que va d’octubre del 2009 a octubre del 2010, ha estat del 5,05%, registrant aquest any 45 persones més en situació d’atur que el setembre de l’any passat.

Evolució de l'atur a Sentmenat, 2009-2010 Evolució de l'atur a Sentmenat, 2009-2010
© sentmenat.com

Etiquetes
atur, crisi, octubre
Comparteix
Lectures 1275 lectures   comentari Cap comentari

publicitat

Comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons