divendres, 18 abril de 2014 | 22:42h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

L'agost ens deixa amb 648 persones aturades

L’atur remunta al mes de l’agost


Societat dimecres, 08.setembre.2010. 20.00 h


29 persones s’han incorporat aquest mes d'agost a les llistes de l’atur, trencat així la tendència descendent iniciada el passat mes de maig i deixant la xifra de l’atur en la tercera pitjor de l’any, amb un total de 648 persones inscrites al Servei Català de Col·locació, amb un increment respecte al mes anterior del 4,68%.

Males notícies per a l’atur a Sentmenat, que aquest mes d’agost ha vist com la xifra de persones inscrites al Servei Català de Col·locació s’elevava a les 648 persones, una de les pitjors de l’any, amb un increment respecte al mes anterior del 4,68%, un punt i mig superior al registrat a tota Catalunya, que ha estat del 3,10%.

En total, 29 persones han passat a engruixir aquest mes de vacances les llistes de l’atur a Sentmenat, trencant així una tendència de descens que —malgrat un lleuger augment al mes de juliol— havia començat al mes de maig. Aquesta inversió de la tendència s’agreuja per la finalització habitual al mes d’agost de molts contractes estacionals.

Així, el mes d’agost ha tancat amb 648 persones inscrites al Servei Català d’Ocupació, la tercera pitjor xifra de l’any, després de les assolides al març (650) i a l’abril (661).

Des de l’1 de gener d’enguany fins ara, l’increment de l’atur ha estat del 6,23%, passant de les 610 persones en situació d’atur registrades al mes de gener a les 648 de l’agost.

Quant a l’increment interanual, el que va d’agost del 2009 a l’agost del 2010, ha estat del 5,54%, registrant aquest mes 34 persones en situació d’atur més que l’agost de l’any passat.

Gràfica d'evolució de l'atur durant el 2009 i el 2010 Gràfica d'evolució de l'atur durant el 2009 i el 2010
© sentmenat.com

Etiquetes
atur, agost, increment
Comparteix
Lectures 2175 lectures   comentari Cap comentari

publicitat

Comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons