divendres, 25 abril de 2014 | 11:04h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

En el sector d’atenció a les persones

Sis sentmenatencs participen en un nou programa de formació laboral


Societat dijous, 15.juliol.2010. 00.10 h


Sis sentmenatencs participaran en el projecte comarcal ILOQUID, una nova iniciativa d’inserció laboral destinada a formar persones en situació d’atur en especialitats del sector del servei a les persones, com lleure infantil i juvenil, gerontologia i atenció sòciosanitària.

Aquest projecte permetrà als participants rebre orientació, formació, acompanyament en la recerca de feina i llocs on realitzar les pràctiques laborals.

Pel què fa a les accions formatives, emmarcades en el sector de serveis a les persones, els participants en el programa ILOQUID podran optar per rebre formació com a monitors de lleure infantil i juvenil (311 hores), d’auxiliar de gerontologia i atenció a persones amb discapacitat (450 hores) o d’atenció sociosanitària a persones en domicili (608 hores).

La formació es durà a terme durant el segon semestre d’enguany i el primer del 2011.

El programa ILOQUID (Iniciatives locals d'ocupació per a la qualitat i la dinamització del sector de serveis a les persones en el territori) està coordinat pel Consorci per l’Ocupació i Promoció Econòmica del Vallès Occidental, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sentmenat que assumeix el 40% del seu finançament.

Aquesta iniciativa no té límits de participants, i Sentmenat compta des del passat mes de maig amb una tècnica del Consorci per l’Ocupació i Promoció Econòmica del Vallès Occidental per coordinar les actuacions del programa al nostre poble.

Rebran formació en especialitats del sector de serveis a les persones Rebran formació en especialitats del sector de serveis a les persones
© sxc

Etiquetes
crisi, atur, formació, inserció laboral, promoció econòmica
Comparteix
Lectures 1363 lectures   comentari Cap comentari

publicitat

Comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons