dilluns, 21 abril de 2014 | 01:37h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

El juny registra 615 persones en situació d’atur

L’atur baixa per segon mes consecutiu aquest any


Societat dimarts, 06.juliol.2010. 11.45 h


Per segon mes consecutiu, el nombre d’aturats ha tornat a caure a Sentmenat i vint-i-set persones s’han incorporat al mercat laboral. Una bona notícia que situa el nombre de persones aturades al mes de juny en 615, amb un descens respecte el mes de maig del 4,39% i situant l'atur en xifres properes a principi d'any.


Seguint la tendència registrada arreu del nostre país, sembla que la situació de l’atur al nostre poble comença a millorar i, per segon mes consecutiu, registra una nova baixada, amb 27 persones que aconsegueixen abandonar les llistes de l’atur.

Així, el mes de juny tanca amb 615 persones inscrites al Servei Català d’Ocupació, una xifra que contrasta amb les 642 del mes de maig, essent percentualment un dels descens de l’atur més importants des de l’inici de la crisi econòmica, amb una baixada del 4,39%.

Així, des de l’1 de gener d’enguany fins ara, l’increment de l’atur aconsegueix reduir-se al 0,82%, passant de les 610 persones en situació d’atur registrades al mes de gener a les 615 d’aquest mes.

Quant a l’increment interanual, el que va de juny del 2009 al juny del 2010, ha estat del 7,71%, registrant aquest mes 44 persones en situació d’atur més que el juny de l’any passat.

Per primer cop, a més, el percentatge del descens de l’atur a Sentmenat, el 4,39%, supera el registrat a Catalunya, que el mes de juny ha estat del 3,56% respecte el mes anterior.

Comparativa de l'evolució de l'atur dels anys 2009 i 2010 Comparativa de l'evolució de l'atur dels anys 2009 i 2010
© sentmenat.com

Etiquetes
atur, descens, treball, ocupació, crisi
Comparteix
Lectures 1840 lectures   comentari Cap comentari

publicitat

Comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons