dissabte, 19 abril de 2014 | 13:57h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

Combina experiència professional i formació

Un Pla d’Ocupació donarà feina a 13 sentmenatencs


Societat dimecres, 16.juny.2010. 14.00 h


L’Ajuntament de Sentmenat, mitjançant la regidoria de Promoció econòmica, ha iniciat un pla d’ocupació local que permetrà la contractació de 13 persones en situació d’atur durant sis mesos, combinant experiència professional i formació. Aquest pla s’inscriu en el Projecte Impuls, cofinançat per l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya.

Les ofertes de treball d’aquest pla d’ocupació són tres auxiliars administratius i deu treballadors de la construcció i els contractes de treball seran d’una durada de sis mesos amb una dedicació del 70% de la jornada laboral i s’adrecen a persones que es troben des de fa més de sis mesos en situació d’atur i no cobren la prestació per desocupació.

A més de l’experiència professional, aquest pla d’ocupació inclou activitats de formació perquè millori la seva qualificació i competència professional.

El projecte Impuls és una iniciativa del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu d’impulsar les polítiques en matèria d’ocupació, més adaptades a la realitat de cada persona i prioritzant aquells sectors amb més perspectives de futur.

Fins ara s’han realitzat dues sessions informatives a les que han estat convocades 105 persones que compleixen amb els requisits per optar a alguna de les ofertes de treball per donar-los la possibilitat de poder participar en el procés de selecció.

Projecte Impuls Projecte Impuls
© Generalitat de Catalunya

Etiquetes
crisi, treball, ocupació, atur
Comparteix
Lectures 3106 lectures   comentari 4 comentaris

publicitat

Comentaris
4
Miquel
17.6.2010. 19.41 h
Sentmenat

Si no saps que hi posa cada una de les parts, Susanita, no pots donar les gràcies només a una part. I no t'oblidis del Fons Social Europeu que crec, segons el que he llegit, que hi posa el 50% de la part de la Generalitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 13
Comentari inadequat   abus

3
susanita
17.6.2010. 17.48 h
Sentmenat

Miguel, mira que te gusta enredar, la noticia es muy clara, yo sólo he querido destacar una realidad innegable, y es que si no fuese por la iniciativa de la Generalitat de Catalunya, nuestro ayuntamiento seguiría igual, sin tomar ninguna medida para luchar contra el paro en Sentmenat.
La noticia no especifica que parte pone la Generalitat y que parte el Ayuntamiento, osea no puedo esconder algo que no se dice, si tú tienes más información que Sentmenat.com, pues explícalo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 4
Comentari inadequat   abus

2
Miquel
17.6.2010. 12.47 h
Sentmenat

Susanita, ja que has amagat, de manera injusta, la part que hi posa l'ajuntament de Sentmenat, ho podries seguir sent i amagar la part de la Generalitat i dir només que gràcies al Fons Social Europeu (que cofinança el projecte Impuls-Treball), Sentmenat tindrà 13 aturats menys. Però, bé, quan es té la mirada esbiaixada tot es veu només d'un color.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 15
Comentari inadequat   abus

1
susanita
16.6.2010. 20.36 h
Sentmenat

Como mínimo, este mes en Sentmenat bajará el paro en 13 personas gracias al "Proyecte Impuls del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya".


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 6
Comentari inadequat   abus


1

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons