dijous, 24 abril de 2014 | 18:30h

Actualitat
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

El mes de maig tanca amb 19 aturats menys

L'atur baixa per primer cop aquest any


Societat divendres, 11.juny.2010. 15.30 h


Després de 4 mesos de pujada ininterrompuda, assolint les pitjors dades de l’atur dels tres darrers anys, finalment el mes de maig es tanca amb una notícia positiva, el descens del nombre d’aturats al nostre municipi amb la incorporació de 19 persones al mercat laboral. Un descens del 2,96% respecte el mes d’abril.

Bones notícies per al mercat laboral sentmenatenc que aquest passat mes de maig aconseguia tancar amb dinou persones menys en situació d’atur, trencant així una ratxa negativa de quatre mesos consecutius d’increment de l’atur a Sentmenat.

El mes de maig, doncs, ens deixa amb 642 persones en situació d’atur, un 2,96% menys que el mes anterior, invertint així la tendència a l’alça dels darrers mesos.

Així, des de l’1 de gener d’enguany fins ara, ha suposat un increment de 32 persones sense feina, una xifra que suposa un augment d’un 5,25% de l’atur en el què portem d’any.

Quant a l’increment interanual, el que va de maig del 2009 a maig del 2010, ha estat del 8,45%, registrant aquest mes de maig 50 persones més en situació d’atur que el de l’any passat.

D’aquesta manera Sentmenat segueix la tendència de tot el Principat, que ha registrat una baixada del 3,2% respecte el mes anterior.

Comparativa de l'evolució de l'atur entre el 2009 i el 2010 Comparativa de l'evolució de l'atur entre el 2009 i el 2010
© sentmenat.com

Notícies relacionades

Etiquetes
atur, baixada
Comparteix
publicitat

Comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article

loading


Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

Els comentaris reflecteixen únicament l'opinió dels usuaris. sentmenat.com es reserva el dret a no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults o difamacions o que siguin contraris o atemptin contra la Llei. sentmenat.com no assumeix cap responsabilitat derivada del contingut dels comentaris, que correspon als seus autors.
Els comentaris anònims que continguin crítiques, acusacions, insults i/ o referències a persones sense responsabilitats públiques seran eliminats automàticament.
publicitat


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons