divendres, 25 abril de 2014 | 11:04h

La llistat de Sentmenat

Subscriure's a la llista


Donar-se de baixa


Recuperar contrasenya

La Llista de Sentmenat és una llista de correu de Sentmenat coordinada per l'equip que forma sentmenat.com; és un fòrum de debat i discussió sobre qualsevol tema, on podeu adreçar les vostres consultes, opinions, respostes, suggeriments...

No hi ha cap tema específic, així que podeu enviar des d'opinions, a receptes de cuina, comunicats, adreces interessants, problemes d'Inet...


Com puc donar-me d'alta a la llista?


Per subscriure't a la llista només cal que omplis el formulari d'alta d'aquesta pàgina. De la mateixa manera, si vols donar-te de baixa també pots utilitzar el formulari de baixa.

Tots els camps són obligatoris. Hem incorporat l'ús d'una contrassenya per tal que puguis gestionar amb tota seguretat la teva subscripció.


Com puc recuperar o canviar la contrassenya?

Per recuperar la vostra contrassenya en cas que l'hagueu perduda o no la recordeu o per canviar-la, podeu utilitzar els formularis d'aquesta mateixa pàgina.


IMPORTANT: eviteu les adreces de hotmail

Està documentat que els programes que s'encarreguen de gestionar les llistes de correu no es porten bé amb els comptes de hotmail.com. Així que intenteu utilitzar algun altre compte de correu per subscriure-us a la llista (gmail, per exemple).

Hotmail interpreta, de forma aleatòria, que alguns dels missatges procedents de la llista són spam, per això és possible que si us doneu d'alta amb aquesta adreça algun dels missatges de la llista no us arribi.

peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons