dissabte, 19 abril de 2014 | 16:31h

La carta del lector
Les noticiesEls blocs de sentmenat.com
RSS
Veure tots els blocssentmenat esfera sentmenat esfera
Etiquetes

Per escriure una carta al director de sentmenat.com, utilitzeu el formulari de cartes
Lídia V.

Un poble ple de gats

Gats al carrer Gats al carrer
Dilluns, 3.2.2014. 13:00h

Escric per denunciar públicament la falta d´actuació par part de l'Ajuntament de Sentmenat en el control i la gestió de la gran quantitat de gats que viuen al poble.
 
Malgrat els intents fets per part d'alguns veïns i també del veterinari del poble, i després de veure com s’incompleixen els acords als que s'havia arribat per dur a terme aquestes mesures; a dia d'avui no es duu a terme cap tipus d´actuació per aconseguir controlar aquesta població.

Llegir més


Lectures 401 lectures   Comentaris 2 comentarisPilar Lagares Olivar
Administrativa

Había una vez unos árboles...

Dilluns, 12.11.2012. 20:00h

 Sorpresa! A principios de Noviembre se ha efectuado una TALA (corte por su base) de todos los árboles situados en la acera derecha del Pº Anselmo Clavé y algunos de la izquierda.

Los árboles no mostraban ninguna enfermedad ni anomalía aparente, habiendo sido árboles de cierta antigüedad, ornamentales (Guindo, familia del Prunus Cerasus) de copa no muy ancha, de follaje vistoso y colorido, floración primaveral y que no afectaba al solado de las aceras.
Llegir més


Lectures 1742 lectures   Comentaris 6 comentarisSònia Pascual

Orenetes i falciots

Niu d'orenetes Niu d'orenetes
Dimecres, 6.6.2012. 01:00h

Tots sabem que quan arriba el bon temps, les orenetes solen ser les primeres a visitar-nos, i és bonic observar, que recorden el niu del qual van nèixer i van emprendre el vol per emigrar. Tornen espurnejant el cel amb les seves anades i vingudes, i sobre el cablejat del carrer, fan la seva tertúlia amb alegria.
Llegir més


Lectures 1326 lectures   Comentaris Un comentari


publicitat


Primer equip del HC Sentmenat

Sancions desproporcionades al HC Sentmenat

Primer equip del Hoquei Club Sentmenat Primer equip del Hoquei Club Sentmenat
Dimecres, 4.4.2012. 22:15h

Durant aquestes darreres setmanes s’han originat una sèrie de fets i de situacions a partir d’algunes decisions de l’actual Junta directiva de l’Hoquei Club Sentmenat que voldríem donar a conèixer.
 
Ens referim a les expulsions de vàries persones que formen part del Club en diferents categories i en concret de dos dels nostres companys d’equip. Ja sigui per les formes o el contingut, des del nostre punt de vista aquestes expulsions no són encertades i ni molt menys justificables. Creiem que s’ha actuat sense responsabilitat i avantposant l’aspecte personal d’alguns membres de la Junta per sobre dels interessos i el bé del Club.

Llegir més


Lectures 2503 lectures   Comentaris Un comentariUn ciutadà que és persona

Servir i protegir: Història d'un gos abandonat

El gos abandonat El gos abandonat
Dilluns, 19.9.2011. 16:15h

Avui continuo enfadat. Sóc un setmenatenc emprenyat. Vull fer una denúncia social perquè tots plegats reflexionem sobre qui ens ‘serveix i protegeix’. Us explicaré la historia que em va ocórrer la nit del dimarts 13 de setembre, i com a dada important, nit que també jugava el Barça.
 
La nit de dimarts, baixo al cotxe a buscar la cartera per pagar les pizzes que hem demanat per veure el Barça.

Llegir més


Lectures 2391 lectures   Comentaris 6 comentarisÀngels Padilla i Potente
Mestra de primària

Hola Sentmenat

Dimecres, 6.7.2011. 19:45h

Fa exactament un any la meva família i jo vam decidir anar a viure fora de la gran ciutat de Barcelona. Cercàvem pau, espai, natura...Diguem que la casualitat o la sort (que segur que no existeixen) ens va dur a trobar una casa ideal per a nosaltres.
Llegir més


Lectures 2028 lectures   Comentaris 2 comentaris


publicitat


Albert Mesa

Las aceras de la Avenida de Terrassa

Divendres, 31.12.2010. 11:00h

Me gustaría, como vecino de la avenida de Terrassa, denunciar el estado lamentable de la acera en nuestra calle. Hay baldosas levantadas y mal colocadas en las que los perros se mean y al pisarlas salpican de pis.
Llegir més


Lectures 1556 lectures   Comentaris Cap comentariFernando Hernández

La inseguretat dels alumnes d'ESO

Divendres, 24.9.2010. 12:00h

Aquesta setmana una classe sencera de 1er. d'ESO va ser víctima de vandalisme i robatori a l'Institut. En concret, els nens van deixar les motxilles amb material escolar i personal a la seva aula i en tornar havien estat totes capgirades, amb destrosses i diverses sostraccions.
Llegir més


Lectures 2585 lectures   Comentaris 18 comentarisUn sentmenatenc indignat
monitor

Un bar per al futbol

Divendres, 1.1.2010. 00:15h

Una vegada més em dirigeixo a vosaltres perquè he trobat una cosa que per a mi és molt indignant sobre aquest Ajuntament i les coses que fa. Veureu la qüestió es que l'altre dia vaig anar al camp i em vaig trobar una noticia que em va impactar i és que l'ajuntament ha donat permís per obrir un bar al camp de futbol.
Llegir més


Lectures 1902 lectures   Comentaris Un comentariMaño

Crit de socors pel Casal de Joves

Dissabte, 21.11.2009. 00:15h

Tinc entès que el casal de joves aviat canviarà de destí, ja que es farà el centre de dia en aquest espai o almenys és el que s´escolta pel poble.

A mi, com a molta gent, m'encanta aquest espai, ja fa anys que hi anem. Allà he passat part de la meva adolescència amb els meus amics, hem fet un munt d'activitats, he conegut a gent... És un espai que té el seu encant, aquell pati, el ping-pong, el taronger...
Llegir més


Lectures 2374 lectures   Comentaris 20 comentaris


peu

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat de sentmenat.com

© sentmenat.com, 1996-2014

creativecommons